“Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’yi bitirdiniz”

“Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’yi bitirdiniz”

Aydın'ın en büyük ilçesi olan Efeler’in büyük mahalleleri arasında yer alan Osman Yozgatlı Mahallesi Muhtarı Halis Hekimoğlu, “Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’yi bitirdiğinizi Aydın halkı izlemeye devam ediyor. Ne il başkanı görevini yapıyor ne de Efeler ilçe başkanı görevini yapıyor. Genel merkez de yok hükmünde” diyerek CHP’nin Aydın’da içine düştüğü durumu özetledi.

Aydın ve ilçelerinin kurtuluş günlerinin kutlanmasına dair teklif Aydın Büyükşehir Meclisi’nde oylandı. 10 yıldan bu yana Aydın Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde ilçelerinin kurtuluş günlerinin kutlanması yapmaması nedeniyle, seçimlere az bir zaman kala alınan bu kararın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “seçim yatırımı” olacağı gerekçesiyle AK Partili ve MHP’li üyeler ret oyu kullandı. Teklif CHP’li ve İYİ Partili üyelerin kabul oyu ile Meclis’ten geçti.

Cumhur ittifakı üyelerinin red oyu kullanmasını eleştiren CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, “İçinde Mustafa Kemal Atatürk olan her şeye red” diyerek Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı Mustafa Arı’yı hedef alan sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

CHP’li Mersin’e cevap, Osman Yozgatlı Mahallesi Muhtarı Halis Hekimoğlu’ndan geldi. Mersin’in paylaşımına yorum yazan Hekimoğlu, “İçinde Mustafa Kemal Atatürk olan her şeye red” diyen CHP’li başkana “Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’yi bitirdiniz” dedi.

CHP’li Mersin’e seslenen Muhtar Hekimoğlu şunları kaydetti:

“ATATÜRK’ÜN KURMUŞ OLDUĞU CHP’Yİ BİTİRDİNİZ”

“Sayın başkan sizler Aydın’ın yerel gazetelerini ve gündemini izlemiyorsunuz herhalde. Ben tarafsız bir kişi olarak bunu izliyorum. CHP’li iki belediyenin tartışmasını izliyorum. Biriniz bunu çaldınız, biriniz bunu çaldınız diyorsunuz ve bu çirkin tartışmaları yapıyorsunuz. Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’yi bitirdiğinizi Aydın halkı izlemeye devam ediyor. Ne il başkanı görevini yapıyor ne siz ilçe başkanı görevinizi yapıyorsunuz. Herhalde genel merkez de yok hükmünde. Demokrasi şehri Aydın’daki yaşayan insanlar sizi izlemeye devam ediyor.”

halis-hekimoglu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum