Atay Adaylık Başvurusunu Yaptı

Atay Adaylık Başvurusunu Yaptı

Aydın AK Parti Milletvekili Sadık Atay, 26. dönem Aydın milletvekilliği için AK Parti Aydın İl Teşkilatına aday adaylığı başvurusu yaptı. Atay’ın başvurusu ile Aydın Ak Parti’den Milletvekilliği için...

Aydın AK Parti Milletvekili Sadık Atay, 26. dönem Aydın milletvekilliği için AK Parti Aydın İl Teşkilatına aday adaylığı başvurusu yaptı. Atay’ın başvurusu ile Aydın Ak Parti’den Milletvekilliği için müracaat eden 9. İsim olduğu belirtildi. 1 Kasım seçimlerinin ülke geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Sadık Atay, “Bu seçim Ak Parti veya CHP’nin seçimi değil aslında Türkiye’nin geleceği ve 2023 hedeflerine ulaşması bakımından çok önemli bir seçimdir” dedi.

Öğlen saatlerinde AK Parti Aydın İl Teşkilatına kalabalık bir grup ile giderek adaylık başvurusunu AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teslim eden Milletvekili Sadık Atay, hayırlı netice ne ise Allah’tan onu istediğini belirtti. Atay hiçbir zaman sahadan çekilmediğini ve sürekli seçim varmış gibi çalışmalar yaptığını belirterek bundan sonra da çalışmalarına devam edeceğini söyledi.Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet düsturundan ödün vermediklerini belirten Atay, Tek Milletten kastının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı olduğunu ifade ederek “1 Kasım partilerin seçimi değildir. Bu seçim vatanını, bayrağını, devletini, milletini seven, birlik, beraberlik, huzur ve refah içinde yaşamak isteyen,Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Dünya’nın lider ülkeler arasına girebilmesi için yüreğini ortaya koyanların tercih edeceği bir seçimdir. Türkiye’nin Tek kurtuluşu Erdoğan, Davutoğlu ve AK Parti iktidarıdır” dedi.

Sadık Atay’ın müracaatı ile Aydın’dan adaylık müracatı yapan kişi sayısının 9 olduğunu Ankara’dan da müracaatların olduğunu ifade eden İl Başkanı Ömer Özmen, “Pazartesi sabahtan itibaren adaylık başvuruları başladı. Perşembe günü akşam mesai bitimine kadar müracaatları alacağız. Seçimler ülkemize, milletimize, tüm ümmete inşallah hayırlı olur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.