Atay: "Derdimiz Aydın Olmalı"

Atay: "Derdimiz Aydın Olmalı"

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü vererek, "Aydın için dertlenip, Aydın menfaatleri için bir araya gelmeliyiz" dedi.6 yıldan...

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü vererek, "Aydın için dertlenip, Aydın menfaatleri için bir araya gelmeliyiz" dedi.

6 yıldan daha uzun bir süre AK Parti Aydın İl Başkanlığı görevinde bulunan, AK Parti teşkilatı içinde Türkiye’nin en uzun il başkanlığını yürüten başkanlar arasında ilk 5’te yer alan 25. Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Demirciler Odası ile Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

İlk olarak Aydın Demirciler Odası’nı ziyaret eden Atay, burada Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü, yönetim kurulu üyeleri ve demirci esnafı ile bir araya geldi.

Her ziyaret ettiği kurum ve kuruluşlarda uyum ve birliktelik mesajı veren Atay, burada demirci esnafının sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarına kayıtsız kalmayan Atay, sorunların takipçisi olacağını ifade ederek, "Aday adaylığımızı açıkladıktan sonra ziyaretlerimize başladık. Her ziyaretimizde derdimizin Aydın olduğunu ve Aydın için uyum ile birlikte hareket etmemiz gerektiğini dile getirdi. Herkesin ortak paydası Aydın olmalı. Aydın için dertlenmeliyiz. Aydın’ı başta Ege illeri arasında güçlü ve başarılı bir il yapmalıyız. Birlikte hareket ederken, hem kendi içimizde hem de bölge illerin milletvekilleri ile hareket etmeliyiz. Ancak böyle Aydın olumlu yönde kalkınır" dedi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Demirciler Odası ziyaretinin ardında Atay, Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi. Burada da uyum ve birliktelik mesajı veren Atay’a Esin ve üyeler destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.