Atay, Esnafın Kahvaltısına Konuk Oldu

Atay, Esnafın Kahvaltısına Konuk Oldu

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Aydın’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Mehme...

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, Ayakkabıcılar Çarşısı esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Aydın’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Sadık Atay, Efeler ilçesinde Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki esnafların konuğu oldu. Kahvaltıda esnaflarla bir araya gelen Atay, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların sorunlarını dinleyen Atay, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafların yanında olacaklarının sözünü verdi. Esnaftan seçimlerde partisine destek isteyen Atay, AK Parti’nin üç dönem olduğu gibi yeni dönemde de iktidar olacağını kaydetti.

AK Parti’nin tek amacının millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Atay, “İktidar olarak üç dönemlik süreçte ülkemizde her alanda önemli projeleri hayata geçirdik. Ülkede istikrarı, güveni ve huzuru sağladık. AK Parti ülkede huzur ve güvenin teminatıdır. Milletimizden aldığımız destekle huzur, güven ve istikrar ortamını yeni dönemde de devam ettireceğiz. Aydın’da da parti olarak her geçen gün oylarımız artıyor. Vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi bize güç veriyor. Vatandaşlarımızın teveccühleri doğrultusunda yeni dönemde de Aydın’da birinci, ülkede iktidar partisi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.