Atılım Üniversitesi Litvanya’da

Atılım Üniversitesi Litvanya’da

Atılım Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Litvanya’da Vilniaus Kolegija tarafından düzenlenen “International Week” etkinliğine katıldı.5-9 Mart tarihlerinde 18 ülkeden 50 akademisyenin katı...

Atılım Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Litvanya’da Vilniaus Kolegija tarafından düzenlenen “International Week” etkinliğine katıldı.

5-9 Mart tarihlerinde 18 ülkeden 50 akademisyenin katıldığı International Week etkinliğinde Atılım Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Serdar Egemen Nadasbaş, Faculty of Arts&Creative Technologies’de “Using Art Pieces to Create Shapes on Apparel Design” başlıklı bir atölye çalışması düzenledi ve atölye çalışmasının çıktıları fakültede sergilendi. Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Erdem Ünver, Yrd. Doç. Dr. Songül Kuru, Yrd. Doç. Dr. Başak Boğday Saygılı, Öğr. Gör. Serdar Egemen Nadasbaş ve Öğr. Gör. Esra Seçim tekstil, karikatür, illüstrasyon ve giysilerden oluşan “All Four One” isimli sergi ile üniversiteyi temsil ettiler.

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Erdem Ünver, Litvanya’nın başkenti Vilnius’da düzenlenen International Week’e katılmanın bölümün uluslararası platformda tanınırlığını arttırmak, alana yönelik farklı eğitim süreçlerini gözlemlemek, üniversiteler arası işbirliğini güçlendirmek ve kültürel etkileşim sağlamak açısından önemli olduğunu, benzer çalışmaların devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.