Avcı: "Hamza Hoca Adına Mutluyum"

Avcı: "Hamza Hoca Adına Mutluyum"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Mağlup olma tarafımız bizim adımıza üzüntü verici, Galatasaray rahatladı, Hamza hoca adına mutlu...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Mağlup olma tarafımız bizim adımıza üzüntü verici, Galatasaray rahatladı, Hamza hoca adına mutluyum. Umarım daha sağlıklı devam eder" dedi.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Maçın çok teknik analizini yapmayacağım. Çok da içine girmeyeceğim. Oyunun kontrolü tamamen bizim elimizde. İlk yarı bir şey üretemedik ama pozisyon da vermedik. İkinci yarıda resim tamamen bizim lehimize akıyordu. Ona göre de hamleler yaptık. Kalecimiz yere yatmadan 2-0 mağlup olduk. Oyun bizim adımıza güzel, daha da gelişen bir oyun gördük kendi adımıza. Bu bizim adımıza sevindirici. Mağlup olma tarafımız bizim adımıza üzüntü verici, Galatasaray rahatladı, Hamza hoca adına mutluyum, umarım daha sağlıklı devam eder" dedi.

Maçın hakemine ilişkin sorulan soruya ise Avcı, "Maçta hata olabilir, hakemlerle ilgili bugüne kadar bir şey konuşmadım, yine konuşmayacağım. Sadece 4. hakemler beden dillerine dikkat edecekler yoksa ben de ona göre davranırım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.