Avcılar’da Abbas Güçlü ile Eğitim Zirvesi

Avcılar’da Abbas Güçlü ile Eğitim Zirvesi

Avcılar’da düzenlenen “Abbas Güçlü ile Eğitim Sistemine Bakış” programında eğitim sistemi konuşuldu.Eğitim dünyasının önemli isimlerinden gazeteci, yazar ve eğitimci Abbas Güçlü, Avcılar halkıyla bir...

Avcılar’da düzenlenen “Abbas Güçlü ile Eğitim Sistemine Bakış” programında eğitim sistemi konuşuldu.

Eğitim dünyasının önemli isimlerinden gazeteci, yazar ve eğitimci Abbas Güçlü, Avcılar halkıyla bir araya geldi. Avcılar Kent Konseyi’nin Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Abbas Güçlü ile Eğitim Sistemine Bakış” programı Avcılar Halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Birçok öğrenci, veli ve eğitimcinin katıldığı programa Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak da eşlik etti. Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen program etkinliğinde; Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan eğitim sistemi, değişen sınav sistemleri, öğrenci-okul-aile ilişkisi ve eğitimle ilgili birçok konu değerlendirildi. Daha sonra katılımcıların sorularıyla devam eden programda eğitim ile ilgili birçok konunun detaylarına değinilmiş oldu.

Gerçekleşen seminerin önemine dikkat çeken Abbas Güçlü, “Ülkenin geleceğini ciddiye alan herkesin oturup eğitim konusunda ortak kararlar vermesi gerekir. Eğitim dediğinizde, etik değerlerden hukuk devletine, demokrasiden insan haklarına kadar zaten içinde her şey var. Yeter ki doğru verilsin. Bilim toplumu olduğunuzda çağı yakalamışsınız demektir. Onun nerede, nasıl kullanacağınıza yönelik yol haritası zaten bellidir” dedi.

Ayrıca programda söz alan Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak, “Eğitim olmazsa olmazlarımızdandır. Her şeysiz olur ama eğitim olmadan olmaz. Çağdaş demokratik, laik ve Atatürk ilkelerinden bilimden yana eğitim istiyoruz. Değerli katkılarından dolayı Abbas Güçlü, Avcılar Kent Konseyi Genel Sekreteri Turgay Halisçelik, Avcılar Kent Konseyi Yönetimi ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.