Avrupa Güzeli Erberk, Ünlü Oyuncu Murat Onuk İle Yemekte Buluştu

Avrupa Güzeli Erberk, Ünlü Oyuncu Murat Onuk İle Yemekte Buluştu

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk,Marmaris’te düzenlenen kısa film festivaline katılan eski dostu oyuncu Murat Onuk ile Marmaris'in tanınmış mekanlarından birisinde baş başa yemek yedi.

- 1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk,Marmaris’te düzenlenen kısa film festivaline katılan eski dostu oyuncu Murat Onuk ile Marmaris'in tanınmış mekanlarından birisinde baş başa yemek yedi.

Hayranları ile fotoğraf çektiren eski dostlar, oldukça keyifli göründü. Bir dönem mankenlik kariyerlerinin en üst seviyesinde olan iki meslektaş olarak eski günlerini yad eden yakın dostlar ,Marmaris’i çok sevdiklerini belirttiler. Marmaris’te anaokulu zincirlerine bir yenisini ekleyen Neşe Erberk, ileride Marmaris’e yerleşeceğinin sinyallerini verdi. ‘ Özel Neşe Erberk Anaokulu Joyfull House yetenek geliştirme merkezi olarak 30. Anaokulunu Marmaris’te açan Erberk, kendisini çocuklara adadığını işini de çok severek yaptığını ifade etti.

Kariyerine dizi oyunculuğu ile devam eden, Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Ünal Sarrafoğlu rolünü oynayan Murat Onuk ise yaptığı açıklamada, Eski yıllarda mankenlik mesleğinin daha saygın olduğunu kaydetti. Gece Gündüz, Dolu Düzgin Yıllar ve Kurtlar Vadisi başta olmak üzere yirmiye yakın dizide rol alan ünlü oyuncu, Çekimlerden fırsat buldukça zamanını kızı İpek ile geçirdiğini söyledi.ünlü oyuncu Marmaris’in müthiş koylarını gezmek üzere mavi tur için tekrar geleceğini, şimdiden rezervasyon yaptırdığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.