Avrupa Şampiyonu Aydınlı Sporcudan Çeker’e Ziyaret

Avrupa Şampiyonu Aydınlı Sporcudan Çeker’e Ziyaret

Avrupa Açık Şampiyonası Mix C ve Yıldız C Takım kategorisinde Avrupa şampiyon olan Aydınlı Gerçek Semetay, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.Avrupa Açık Şampiyonsası, 29...

Avrupa Açık Şampiyonası Mix C ve Yıldız C Takım kategorisinde Avrupa şampiyon olan Aydınlı Gerçek Semetay, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.

Avrupa Açık Şampiyonsası, 29 - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında 14 ülkeden 145 sporcunun katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenen ’Biathle’ (koşu-yüzme-koşu) - ’Triathle’ (atış-yüzme-koşu) Açık şeklinde Kuşadası’nda gerçekleştirildi. Türkiye ve Aydın’ı temsilen şampiyonaya katılan Gerçek Semetay, Mix C ve Yıldız C Takım kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak gurur kaynağı oldu. Avrupa Şampiyonasına katılan Türk sporcuları, 19 altın madalya kazanarak büyük başarı elde etti. Avrupa Şampiyonu Gerçek Semetay ve Modern Pentatlon İl Temsilcisi - Antrenör Saruhan Gedik, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.

Antrenör Saruhan Gedik, yaptığı açıklamada; “Şampiyonaya çok iyi bir şekilde çalıştık ve bunun da meyvesini aldık. Türk Bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okuyarak büyük bir gurur yaşadık. Desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Bekir Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

Sporcu ve antrenörünü kutlayan İl Müdürü Bekir Çeker de, “Ülkemiz adına alınan Avrupa Şampiyonası derecesi bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Evladımızı ve antrenörümüzü canı gönülden tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İl Müdürü Bekir Çeker, Avrupa Şampiyonu Gerçek Semetay’a başarılarından dolayı hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.