Avrupa’dan gelen 40 öğrenci Aizonai Antik Kenti’ne hayran kaldı

Avrupa’dan gelen 40 öğrenci Aizonai Antik Kenti’ne hayran kaldı

Kütahya Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan Avrupa Birliği Bakanlığı, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen, “Avrupa Düzeyinde Girişimciliği Geliştirmek” projesinin...

Kütahya Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan Avrupa Birliği Bakanlığı, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen, “Avrupa Düzeyinde Girişimciliği Geliştirmek” projesinin Türkiye akışı Kütahya’da başladı.

Türkiye, İtalya, Belçika, Romanya, İspanya’dan 40 katılımcı öğrenci projede yer aldı. Projede yer alan Öğrenciler Aizanoi Antik Kenti’ni ziyaret etti. Ziyaretten sonra öğrencileri kabul eden Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Aizanoi Antik Kenti ve Çavdarhisar’la ilgili öğrencilere bilgiler verdi.

Kaymakam Yurdagül’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden öğrenciler, Aizanoi Antik Kentinden çok etkilendiklerini, içerisinde binlerce yıllık medeniyetleri barındıran böylesine güzel bir kentin tanıtılması için gönül elçisi olacaklarını ve tüm arkadaşlarına, Aizonai Antik Kenti’ni görmeleri için tavsiye edeceklerini belirttiler.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.