Aydın 4. Tarım Gıda Ve Hayvancılık Fuarı 09 Aralık’ta Açılıyor

Aydın 4. Tarım Gıda Ve Hayvancılık Fuarı 09 Aralık’ta Açılıyor

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık fuarının 4.’sü bu yıl 09-12 Aralık tarihlerinde Aydın Merkez Fatih Kapalı Pazar yerinde gerçekleşecek.Aydın Ticaret Borsası ve Kobi Fuarcılık işbirliğiyle Gıda Tarım...

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık fuarının 4.’sü bu yıl 09-12 Aralık tarihlerinde Aydın Merkez Fatih Kapalı Pazar yerinde gerçekleşecek.

Aydın Ticaret Borsası ve Kobi Fuarcılık işbirliğiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aydın Valiliği, TOBB, KOSGEB, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD ve Ziraat Mühendisleri Odasının destekleriyle, 09-12 Aralık tarihlerinde Aydın Merkez Fatih Kapalı Pazar yerinde 4 .’sü gerçekleşecek olan, Tarım Gıda ve Hayvancılık fuarı 2012 yılında 156 katılımcı firma ve 103 bin ziyaretçi 2013 yılında 293 katılımcı firma ve 118 bin, 2014 yılında ise 305 firma ve 140 bin ziyaretçi sayısına ulaşmıştı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “4’üncüsünü gerçekleştireceğimiz Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Gerçekleştirilen 3 fuarda İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya ve diğer illerden bir çok ziyaretçi katıldı. Fuarda stant açan firmaların önemli bir bölümünün diğer illerden olması, katılımcı ve ziyaretçi sayısının her geçen yıl artarak devam etmesi, ülkemizde önde gelen fuarlar arasında yer alma yolunda ilerlediğimizin göstergesidir” dedi.

“ACİL FUAR ALANINA SAHİP OLMALIYIZ”

İlk 3 fuarın daha önce ASTİM Organize Sanayi Bölgesinde bulunan eski tütün depolarında gerçekleştirildiğini anımsatan Bosnalı, “Bu yıl Aydın Merkez Fatih Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilecektir. Daha kısıtlı bir alanda gerçekleşecek olan fuarımıza 270 katılımcı firma ile gerçekleşecek olup, yaklaşık 140 bin ziyaretçi bekliyoruz. Acil olarak kalıcı bir fuar alanına sahip olmalıyız. Böylece mekânsal anlamda şartların iyileştirilmesi sağlanabilecektir. Bundan sonra ki süreçte Aydınlılar olarak, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarının yanında ilimize kazandırılacak diğer fuarlar ile ilimizin birçok özelliğinin yanında fuar kenti olarak da bilinirliğinin artmasının sağlaması olmalıdır. İlimiz ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan 4.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza 09-12 Aralık tarihleri arasında tüm Aydınlıları ve Ege Bölgesini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.