Aydın AK Parti, Erdoğan’a Sürpriz Hazırlıyor

Aydın AK Parti, Erdoğan’a Sürpriz Hazırlıyor

AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın doğum günü olan 26 Şubat’ta Aydın’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sürpriz hazırladığı öğrenildi.

26 Şubat 1954 doğumlu Cumhurbaşkanı Erdoğan, demokrasinin beşiği dediği Adnan Menderes’in memleketinde, Efeler İlçesindeki İstasyon Meydanından halka hitap edecek. İlk başta 25 Şubat olarak açıklanan ancak bir gün sonraya alınan programın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününe rastlaması Aydın’daki programın önemini bir kat daha arttırdı. Pazar günü 63. yaş gününü kutlayacak olan Erdoğan için sürpriz doğum günü hazırlığında olduğu öğrenilen AK Parti Aydın İl Teşkilatının, bunun için çalışmalarını yoğunlaştırdığı kaydedildi.

Bu konuda bir açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Referandum sürecinde Cumhurbaşkanımızın Aydın’a gelecek olması, kendisinin ilimize verdiği değeri gösteriyor. Kurucu Genel Başkanımız Erdoğan’a teşkilat olarak büyük bir sevgi ve saygı duyuyoruz. Kendisini AK Parti İl Teşkilatı ve Aydınlı olarak en iyi şekilde ağırlayacağız. Kentimizde dev açılışları yapacak olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın düzenleyeceği mitinge tüm Aydınlıları davet ediyorum” diyerek herkesi istasyon meydanına çağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.