Aydın AK Parti, Terör Olaylarını Masaya Yatırdı

Aydın AK Parti, Terör Olaylarını Masaya Yatırdı

AK Parti Aydın İl Teşkilatı 64. İl Danışma Toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantının ana gündemini ülke genelinde artan terör olayları oldu.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı 64. İl Danışma Toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantının ana gündemini ülke genelinde artan terör olayları oldu.

Aydın Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekilleri Abdurrahman Öz ve Mehmet Sadık Atay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve partiler katıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı salonda açılış konuşmasını yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partilerinin yüzde 41 oy almalarına rağmen seçimin mağlubu olarak gösterilmeye çalışıldığını söyleyerek, "Yüzde 41 oy aldık fakat hükümet kuramıyoruz bunun yanı sıra seçimin mağlubu olarak gösterilmeye çalışıyoruz aynı zamanda meclis seçimlerinde Ak Partili olmayan birini seçerek Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu yalnız bırakmaya çalıştılar ancak parti olarak bağlarımızı koparmadığımız için TBMM Başkanlığı’na İsmet Yılmaz’ı seçtik ve birliğimizi gösterdik. Seçimlerin ardından alınan neticeden sonra milletimiz bize diğer partilerle uzlaşarak yönetimi devam ettirmemizi istedi. Bu sebeple milletimizin isteği doğrultusunda Ak Parti ile asla bir araya gelmeyiz diyen partilerle uzlaşma yoluna gittik" dedi.

“HDP MİLLETİN VERDİĞİ GÜVENİ ÜSTLENEMEMİŞTİR”

HDP’yi de eleştiren İl Başkanı Ömer Özmen, "Son zamanlarda yaşadığımız şu zor günlerde milletimiz merak edip endişelenmesin. Ak Parti milletimizin bekası huzuru, kamu düzeni için gereken ne varsa her şeyi yapmaya hazırdır. Bizler sizlerinde desteği ile ülkemizde düzenlenen bu kirli oyunu bozacağız kimse bundan şüphe duymasın. HDP maalesef milletin verdiği güveni üstlenememiştir. HDP’nin bu izlediği samimiyetsiz tavır bütün milletimizi etkilemektedir. Yapılan operasyonlar noktasal değil bir süreçtir. Bu süreç de teröre en ağır şekilde cevap verilecek ve terör örgütleri cevapları en sert şekilde alacak. Bütün silahlar yok edilene kadar, terörün beli kırılana kadar bu sürece devam edeceğiz" diye konuştu.

’BU ÜLKENİN BAYRAĞINA DİL UZATAN CEZASINI GÖRECEK’

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz de, ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için her çabayı gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini belirterek, "Bizler tüm teşkilatlarımız ile birlikte seçime hazırız, gereken ne varsa ülkemiz ve milletimiz için her şeyi yapacağız, milletimizin gönlü ferah olsun. Ülkemiz son zamanlarda zorlu bir süreç yaşıyor. Vatanımız üzerinde hiçbir şekilde ameliyat yaptırmayacağız, hiçbir şekilde terör örgütlerine taviz vermeyeceğiz. Bizler hep birlikte beraber olduğumuz sürece hiçbir şekilde bu devleti bu vatanı Allahın izni ile hain güçlerden temizleyeceğiz. Bu ülkenin bayrağına dil uzatanın cezası en ağır şekilde gösterilecek. Vatana ihanetin cezası en ağır şekilde verilecek milletimizin gönlü ferah olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay ise, 64. il danışma toplantısına teşriflerinden dolayı herkese teşekkür ederek "Ak Parti olarak Ankara’da sayın Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde yaptığımız toplantılar neticesinde, ülkemizin içinde bulunduğu bu kaos planlarını bozmak için önemli kararlar almış bulunuyoruz. Her türlü koalisyon yollarını görüşmekte gösterdiğimiz çabaların boşa çıktığını görmek artık çok zor değil. Başbakanımız, biz Aydın’a gelmeden evvel vekili olduğumuz illerde bütün herkesle buluşmamız konusunda uyarılarda bulundu ve biz de bundan sonraki gündemimizi artık bu doğrultuda belirleyerek ülkeyi içinde bulunduğu kaos ortamından çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Son dönemde belirsizliğin sürdüğü ortamı fırsat bilen terör örgütleri, üst akıllardan aldıkları emirlerle kendilerince birlik beraberliğimize saldırmayı, ülkemizin huzurunu bozmayı hedef edindiler. 20 Temmuz’da yaşanan Suruç patlaması ardından çeşitli terör örgütlerinin namertçe pusuları sonucu aldığımız kahreden şehit haberleri, sistematik olarak terör faaliyetlerinin devam ettiğini açıkça göstermektedir. Ama şunu unutmasınlar şehitlerimizin kanı misliyle ödenecek ve bu yaptıkları yanlarına kalmayacak. Kaç terör örgütü gelirse gelsin Allah’ın izniyle ülke olarak Ak Parti olarak hepsinin üstesinde gelecek güçteyiz. Partimizin varlığından bile korkan partiler, ülkemizin içinde bulunduğu bu durumda bile ’Ak Parti gitsin de ülke önemli değil’ diyorlar. Ak Parti olarak ülke yönetimindeki belirsizliğin, fırsatçılara ve savaştan nemalananlara malzeme olmasını istemiyoruz ve herkes bilmeli ki kötü gidişata sona erdirecek tek parti Ak Parti’dir. Son olarak ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.