Aydın Ak Partide Ömer Özmen Dönemi Başladı

Aydın Ak Parti'de Ömer Özmen Dönemi Başladı

AK Parti Aydın İl Teşkilatı'nda il başkanı olarak seçilen Ömer Özmen mazbatasını aldı. Özmen, "En kısa sürede görevlendirmeleri tamamlayıp, seçim hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

- AK Parti Aydın İl Teşkilatı'nda il başkanı olarak seçilen Ömer Özmen mazbatasını aldı. Özmen, "En kısa sürede görevlendirmeleri tamamlayıp, seçim hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve bakanların katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Aydın İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Avukat Ömer Özmen mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Bugün öğle saatlerinde Efeler İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alan Özmen ve yönetim kurulu üyeleri adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adliye önünde açıklama yapan Özmen, "Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen kongremiz neticesinde resmi prosedürü tamamlayıp bugün mazbatamızı aldık. Bundan sonra yasal işlemleri en kısa sürede tamamlayıp görevlendirmelerimizi en kısa sürede yaparak seçim hazırlıklarına en kısa sürede başlayacağız. İnşallah Allah bu görevi layıkıyla taşımayı bana ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza nasip eder. Aydın için hayırlı hizmetler yapmayı ümit ediyoruz, tek gayemiz budur. Önce Allah'a sonra Aydınımıza güveniyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından AK Parti Aydın İl Başkanlığı'na geçen Özmen, düzenlenen devir-teslim töreni ile görevi Sadık Atay'dan devraldı. Törende İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner'de hazır bulundu.

"AYDIN'DA AK PARTİ BAYRAĞINI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ"

AK Partili Başkan Özmen, "Yeni yönetimimizden çok umutluyuz. İnşallah önümüzdeki 3 yıl boyunca hep beraber Aydın'ın daha da ileriye gitmesi için beraberce gayret edeceğiz. Aydın'da AK Parti bayrağını daha yükseğe taşımak için birlikte çalışacağız. Bu konuda ekibime çok güveniyorum" diye konuştu.

Konuşmasının ardından eski başkan Atay'a çiçek takdim eden Özmen, Atay'a bugüne kadar AK Parti için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

"PARTİMİN HER ZAMAN HİZMETİNDE OLACAĞIM"

Eski Başkan Atay da, "Bugün bu güzel birlikteliğin oluşmasına vesile olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Ömer Özmen bey başta olmak üzere tüm yeni seçilen yöneticilerimizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kongrede de ifade ettiğim gibi siyasi görevim her ne olursa olsun yeni yönetimin her zaman emrinde olacağım. Şahsıma bazı görevler yakıştırılıyor ama her şeyi Allah nasip edecektir. Bu konuda da ön koşulla hareket etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Partime dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi şekilde hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.

AYDIN AK PARTİ'DE ÖMER ÖZMEN DÖNEMİ BAŞLADI

aydin-ak-partide-omer-ozmen-donemi-basladi-001.jpg

aydin-ak-partide-omer-ozmen-donemi-basladi.jpg

AYDIN AK PARTİ'DE ÖMER ÖZMEN DÖNEMİ BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum