Aydın AK Parti'de temayül maratonu başlıyor!

Aydın AK Parti'de temayül maratonu başlıyor!

İl Başkanı Ömer Özmen’in yeniden aday olmayacağını açıkladığı Ak Parti Aydın il teşkilatında kongrede aday olacak yeni başkanın belirlenmesi için temayül yoklamaları Pazartesi günü yapılacak.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Ömer Ünal’ın nezaretinde bir gün sürecek olan temayül yoklamaları yapılacak. Temayül iki farklı şekilde yürütülecek. İl başkanı, milletvekilleri, ilçe başkanları, büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları, il kadın kolları başkanı, il gençlik kolları başkanı, önceki dönem il başkanları, milletvekilleri, il başkan adayları ve STK temsilcileri ve kanaat önderlerini temsilcileri ile yüz yüze görüşmeler yapılacak.

Aynı zamanda il yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, il gençlik kolları asil ve yedek üyeleri, il kadın kolları asil ve yedek üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, il demokrasi ve hakem kurulu üyeleri,  büyükşehir meclis üyeleri, 17 ilçe belediye meclis üyeleri, kadın kolları ilçe başkanları, genlik kolları ilçe başkanları, eski ilçe başkanları, eski il gençlik kolları başkanları, eski il kadın kolları başkanları, eski belediye başkanları, eski il ana kademe yönetim kurulu (il kurucuları), mahalle başkanları ile toplu halde anket usulü olmak üzere kapsamlı bir temayül yoklaması yapılacak.

Gökhan Ökten, Bülent Çam, Rıza Posacı, Cengiz Altıntaş Yalçın Pekgüzel, Fatih Gürer ve Metin Yavuz kulislerde il başkanlığı için adları geçen isimler arasında yer alırken, temayül yoklamasında "Kimi il başkanı görmek istersiniz" sorusu yoneltileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.