Aydın Akademi Apart’ın Öğrencilere Sunduğu İmkanlar Farklılığını Ortaya Koyuyor

Aydın Akademi Apart’ın Öğrencilere Sunduğu İmkanlar Farklılığını Ortaya Koyuyor

Bir başka şehirde okumak o gence farklı insanlarla tanışma imkanı sunar ve sorumluluk bilincini artırır. Aydın ili de son zamanlarda kız ve erkek öğrenciler tarafından çokça tercih edilen illerden birisi olmuştur.

Aydın ilimiz, her geçen gün öğrenci nüfusu hızla artan illerimizden birisidir. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde okumayı tercih etmiş öğrencilerin bu ili tercih etme sebepleri üniversitenin kalitesi, Aydın ilinin güzellikleri, öğrenciler ve gençlere özel kafe ve bahçeleri sayılabilir. Bu ilde okumaya karar vermiş öğrencilerin yapması gereken ilk şey ise nerede kalacaklarına karar vermek olacaktır. Ev ya da yurt seçenekleri arasından tercih yapacak öğrencilerin genellikle tercihleri yurt olmaktadır. Aydın erkek öğrenci yurtları Aydın ilimizde pek çok bulunmaktadır. Fakat bazıları, diğer Aydın erkek yurtları arasında kendisini açık ara ön plana çıkarmayı başarmıştır.

Aydın Akademi Erkek Öğrenci Yurtları, sunduğu güzel imkanlar sayesinde öğrencilerin en çok tercih ettiği yurtlardan birisi haline gelmiştir. Aydın erkek yurdu denince akıllara ilk sıralarda gelen Akademi Erkek Öğrenci Yurtları, tek kişilik özel odaları ya da 2, 3 ya da 4 kişilik odaları ile geniş oda seçme imkanını öğrencilere sunmuştur. Bu odalardaki eşyalar yeni, odalar ferah, geniş ve rahattır. Aynı zamanda her odaya ait olan banyo ve tuvaletler hijyen açısından son derece iyi durumdadır. Bu yurt odalarında her kişiye özel bir çalışma alanı, odaya ait bir adet televizyon, bir adet küçük buzdolabı bulunmaktadır. Aydın Akademi Erkek Öğrenci Yurdu’nun güvenliğini ise bir güvenlik görevlisi ve güvenlik kamerası üstlenmiştir. Güvenlik kamerası yurdu 7 gün 24 saat kesintisiz izlemektedir. Ayrıca acil durumlar için yurt içinde bir adet revir bulunmaktadır. Acil durumlarda ilk sağlık müdahalesi burada yapılıp sonra yurda ait özel nöbetçi araç ile hastaneye götürülüp geri getirilme imkanı vardır.

Aydın Akademi Apart ile Konforlu Yurtlar

Aydın Akademi Erkek Öğrenci Yurtları’nda yemekler son derece lezzetlidir. Yurdun aşçıları tarafından her gün sabah kahvaltısı açık büfe olacak şekilde, akşam yemeği ise 4 çeşit yemek olacak şekilde hazırlanıp sizlere sunulmaktadır. Yurt içindeki fitness salonu ile formda kalabilir, sağlığınız için spor yapabilirsiniz. Ayrıca yurda ait olan geniş ve ferah bahçede arkadaşlarınızla vakit geçirip burada temiz hava alabilirsiniz.

Yurt odalarında bulunan çalışma masalarında ders çalışabilirsiniz. Farklı bir yerde ders çalışmak ya da arkadaşlarınızla birlikte toplu şekilde ders çalışmak için etüt salonunu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Aydın Akademi Erkek Öğrenci Yurdu’nun tercih edilme sebeplerinin başında Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü’ne olan yakınlığı bulunmaktadır. Yurt, üniversite kampüsüne yaklaşık 8 ya da 10 dakika yürüme mesafesi kadar yakındadır. Böylelikle yurttan okulunuza giderken her gün toplu taşıma araçlarına ya da taksiye ek bir ücret vermek zorunda kalmazsınız. Okulunuza kolaylıkla ders başlangıcına yakın yurttan çıkarak varabilirsiniz.

Aydın Akademi Erkek Öğrenci Yurdu sizin okul hayatınız için eşsiz bir seçenektir. Daha fazla bilgi almak ya da yurdu gezmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.