Aydın BİK Müdürü Akoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Aydın BİK Müdürü Akoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer AKOĞLU “Bayramlar, değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarıldığı özel günlerdir” dedi.

- Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer AKOĞLU “Bayramlar, değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarıldığı özel günlerdir” dedi.

Bayramların, dini ve milli inançlarımızı gelenek ve göreneklerimizle süsleyip, geçmişten bu güne taşınan, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği, değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan özel günler olduğunu söyleyen Özer Akoğlu, “Geçmişten günümüze mutluluk içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın zirvelerinden olan bayramlarımızdan kurban bayramı da, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını diliyorum. Bu bayram, Ülkemizde ve dünyanın her tarafında acı, sıkıntı ve zorluklar içindeki insanların dertlerinin bitmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile Aydınlı hemşerilerimizin ve İslam alemin kurban bayramını tebrik ediyor, bayramın hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.