Aydın BŞB Atatürk düşmanına finansör oldu!

Aydın BŞB Atatürk düşmanına finansör oldu!

Atatürk düşmanı paylaşımlarla gündeme gelen Cem Celil Lale’ye ait şirkete, CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığını yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesinin finansör olması tepkilere neden oldu.

Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’dan bir gün önce ''Ne kadar mutluyum anlatamam. Yarın sevinçli bir gün olacak” şeklindeki ifadelerine Ata’nın ölüm saati olan ‘09:05’i ekleyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına ve manevi şahsiyetine alenen hakaret içeren paylaşımda bulunan Cem Celil Lale’ye ait Fenomen Ajans Gazetecilik Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti’ne Aydın Büyükşehir Belediyesine ait, Ege Et AŞ., Aybel AŞ. ve İmar AŞ. isimli şirketlerden her ay düzenli olarak para aktarıldığı öne sürüldü.

CHP'Lİ BELEDİYE ATATÜRK DÜŞMANINA 1 MİLYON TL AKTARMIŞ

Atatürk’ün kurduğu CHP’de siyaset yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, hizmet için ayrılan ve Aydınlıların vergileriyle toplanan paralarla, Atatürk düşmanı Cem Celil Lale’nin şirketinin finansörü olması tepkilere neden olurken, aktarılan para miktarının son bir yılda 1 milyon TL. olduğu bildirildi.

ERKAN KARAARASLAN İZİ

Konuyu gündeme getiren Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz, Fenomen Ajans Gazetecilik Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti’nin kuruluş fikrini Başkan Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı, FETÖ tutuklusu Erkan Karaarslan’ın verdiğini yazmıştı.

İLGİNÇ İLİŞKİ

Bilindiği gibi, Ege Et ve Aybel Aş’nin genel müdürlüğünü FETÖ tutuklusu Erkan Karaarslan’ın bacanağı Muharrem Şanlı, İmar AŞ’nin genel müdürlüğünü ise Erkan Karaararslan’ın yargılandığı davada yargılanan ve adli kontrol şartı ile serbest kalan Ümit Erkan yapıyor.

Yazarımız Servet Töz’ün yazısı için lütfen tıklayınız…

İşte o paylaşım:

facebook-006-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum