Aydın BŞB hakkında inanılmaz iddia!

Aydın BŞB hakkında inanılmaz iddia!

Sosyal medya, Aydın Büyükşehir Belediyesini denetlemeye gelen Sayıştay denetçisinin ailesi ile birlikte belediyeye ait Zincirlihan otelinde ağırlandığı ayrıca Kuşadası ve Urla’daki otellerde misafir edildiği iddiasıyla çalkalanıyor.

FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle halen tutuklu bulunan danışman Erkan Karaarslan’ın getirdiği adamları ile çalışmaya devam eden Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığını yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Antifiravunist isimli twitter kullanıcısı, belediyeye gelen Sayıştay denetçisinin ailesiyle birlikte belediyeye ait Zincirlihan Oteli’nde ağırlandığı ayrıca FETÖ belediyeler imamı olarak anılan Erkan Karaarslan’ın, en güvendiği isimler arasında yer alan Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş tarafından Kuşadası ve Urla’ya götürüldüğü burada da değişik otellerde eğlence partilerine katıldıkları öne sürüldü.

Antifiravunist, “Aydın Büyükşehir Belediyesi böyle denetleniyor işte. Dosyalar böyle kapatılıyor” diyerek sosyal medya hesabından attığı tweet ile paylaştı.



bulent-bozbas-002.jpg“FETÖ terör örgütünün belediyeler imamı Erkan Karaarslan'ın Aydın Büyükşehir Belediyesindeki liste başı adamlarından birisi de Bülent Bozbaş. Namı diğer K…Bülent. İhale evraklarını yok etmede usta.. Erkan Karaarslan'ın kurşun askeri bu zat, her usulsüz işin arkasında. Aydın Büyükşehir Belediyesini denetlemeye gelen Sayıştay denetçisi M. I. ile pek içli dışlı oldu bu kıymacı Bülent.. Sayıştay denetçisi M.I. da tüm ailesi ile denetime geldi. Aile nerde kaldı dersiniz? Zincirlihan otel de. O oteli kim işletiyor? Aydın Büyükşehir Belediyesi. Aile on gün boyunca yiyip içti de bir bedel bir ücret ödedi mi? Hayır! Denetlediği kurumun otelinde aile boyu cümbür cemaat kalan Sayıştay denetçisi M. I. objektif bir denetim yapabilir mi? … K… Bülent, M. I. denen bu zevatı, Kuşadası ve Urla’ya götürdü. Lüks otellerde partiler yapılmış. Ne partisi olduğunu az çok tahmin ediyorsunuz… Aydın Büyükşehir Belediyesi böyle denetleniyor işte. Dosyalar böyle kapatılıyor.”

 

 

twitter-2-003.jpg

twitter-2-003.jpg

twitter-1-002.jpg

ANTİFİRAVUNİST İÇİN LÜTFEN TUIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum