Aydın BŞB’de ‘Operasyon Korkusu’

Aydın BŞB’de ‘Operasyon Korkusu’

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde garip bir şeyler oluyor. Başkan Özlem Çerçioğlu 5 gündür kayıp. Korku saran belediye bürokratları ise kenti tek tek terk ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesinde hareketli günler yaşanıyor. 5 günden bu yana ortalarda görünmeyen Başkan Çerçioğlu ile beraber FETÖ’ye para aktardığı gerekçesiyle tutuklu Erkan Karaarlan’ın Aydın’a getirerek belediye yönetimine getirdiği isimler arasında bulunan genel sekreter yardımcıları Bülent Bozbaş ile Özlem Bayraktaroğlu ‘süresiz vekâlet’ bırakarak Aydın’ı terk etti. ASKİ Genel Müdür Vekili Erdoğan Öztürk’ün de izinde olduğu yerine bakan Nermin Canyurt’un da ortadan kaybolduğu bildirildi.

Başkan Çerçioğlu’nun 2 Aralık Cuma gününden beri belediyeye uğramaması ile 3 genel sekreterin 2’sinin izne ayrılması manidar bulunurken bugün de usulsüz olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı’na ataması yapılan Şefika Çoban’ın da kenti terk etti.

Bugün öğle saatlerinde başkanın makam aracıyla AYBA olarak bilinen Aydın Büyükşehir Belediyesi ek binasına gelen AYBA Genel Koordinatörü Mefküre Karabıyık’ın elinde bir valizle apar topar binadan ayrılması dikkat çekti. Saat 17.00’da belediyede çalışan oğlu Serhat Uysal ise koşarak belediye otoparkındaki aracına binerek uzaklaştı. Saat 17.15 sıralarında ise Şefika Çoban kentten ayrıldı. ASKİ Genel Müdürlüğü’ne vekâleten bakan FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ın ASKİ’deki 1 numaralı adamı Nermin Canyurt’un da makamında olmadığı ve nerede olduğu bilinmediği öne sürüldü.

"OPERASYON KORKUSU"

Bu gelişmelerle beraber Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden beslenen bir gazetede, Aydın BŞB’ye operasyon yaptırmak için her yolun denendiği vurgusu yapılarak ‘Bunun adı, halkın iradesine müdahaledir’ şeklinde kurgu bir haber yayımlandı. Bu durum Özlem Çerçioğlu ve bürokratların ‘operasyon korkusu’ nedeniyle ortalıktan kaybolduğu yorumunun yapılmasına neden oldu.

"ÇERÇİOĞLU ORTALARDA GÖZÜKMÜYOR" HABERİNİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum