Aydın BŞB’de Sevgili Ataması

Aydın BŞB’de Sevgili Ataması

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’den tutuklu danışmanı Erkan Karaarslan’ın, Çerçioğlu’na rağmen genel sekreter yardımcısı görevine getirdiği Özlem Bayraktaroğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki üst düzey yöneticilerin tamamına yakınını kendi adamlarının atanmasını sağlayarak belediyede FETÖ’ye benzer bir yapılanma yapılmasını sağlayan Başkan Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ terör örgütüne finansal destek sağladığı gerekçesiyle Mersin’de tutuklanarak Hatay Cezaevi’ne gönderilen Erkan Karaaslan’ın sevgilisini de genel sekreter yardımcısı görevine atamasını sağladığı ortaya çıktı.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA RAĞMEN

Sarıyer Belediyesinde nikâh memuru iken Aydın Büyükşehir Belediyesine Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı olarak atanan Özlem Bayraktaroğlu bu görevde iken Özlem Çerçioğlu ile anlaşamayınca istifa ederek tekrar Sarıyer Belediyesindeki eski görevine dönmüştü. Ancak, Özlem Bayraktaroğlu bu mağlubiyetini hiç unutmadı ve Özlem Çerçioğlu’na rağmen Aydın Büyükşehir Belediyesine Genel Sekreter Yardımcısı olarak bir üst görevle tekrar geri döndü.ozlem-bayraktaroglu-002.jpg

SEVGİLİYE BANKA HAVALESİ

Erkan Karaarslan evli ve çocuğu olduğu halde Özlem Bayraktar ile arasında uzun süredir gönül ilişkisi olduğunu ve cezaevinde olduğu için yakın arkadaşı ve ortağı Mücahit Doğan’a ‘Özlem'e her hafta pazartesi günleri çiçek gönder’ ricasında bulundu.

ÇİÇEĞİN ÜZERİNE ŞUNLARIN YAZILMASINI İSTEDİ

Karaarslan, gönderilecek çiçeğin üzerine de şöyle yazılmasını istedi:

"Beş yıldır olduğu gibi bu haftaya da seninle başladım, iyi haftalar canım benim..”

"Kaderimsin..”

"Sevdiğinin düşmanlarına inat bu hafta daha güçlü ol, canım benim..”

FETÖ’cü Karaarslan ayrıca Temmuz ayı içerisindeki değişik tarihlerde Özlem Bayraktaroğlu’na adına 141 bin 500 lira tutarında banka havalesi yaptığı ortaya çıktı.

mektup_copy.jpg

mektup_1_copy.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.