Aydın BŞB'nin açıkladığı halk oylaması sonuçları herkesi güldürdü

Aydın BŞB'nin açıkladığı halk oylaması sonuçları herkesi güldürdü

Aydın merkez Efeler Mimar Sinan Mahallesi’ndeki 31 bin metrekarelik arazi için yapılan halk oylamasının sonuçları belli oldu.

38 bin 961 vatandaşın oy kullandığı oylamada vatandaşlar arazinin yeşil alan, çocuk parkı ve spor alanı olarak kullanılmasını istedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; oylama sonucuna göre vatandaşların yüzde 91’i alanın "yeşil alan" olarak kullanılmasını istedi. Vatandaşların yüzde 87’si alana "çocuk parkı ve spor alanı" yapılsın derken; yüzde 84’ü "çay bahçesi", yüzde 78’i "kütüphane", yüzde 74’ü "otopark" ve yüzde 73’ü alanın "çocuk eğlence alanı" olarak kullanılmasını istemiş.

Halk oylamasından çıkan sonuca göre Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak olan proje ilerleyen süreçte ilan edileceği bildirilirken, halk oylamasına 100 üzerinden 487 kişinin katıldığını açıklaması matematik kurallarını alt üst ederken, halk oylamasında oynanan tiyatroyu gözler önüne serdi.

"MATEMATİK EĞİTİMİ ALSIN"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu “en başarılı belediye başkanı” ilan eden ORC araştırma şirketinin sahibi Sefa Posteki’nin baldızı kimya öğretmeni Zuhal Odabaşı’ya 3 günlük eğitim için 177 bin lira ödediğini kaydeden vatandaşlar, "Özlem Çerçioğlu kimya öğretmeninden eğitim alacağına matematik öğretmeninden eğitim alsa daha iyi olurmuş" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.