Ümmet Akın’dan İtfaiyecilere Tehdit

Ümmet Akın’dan İtfaiyecilere Tehdit

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, bildiği yoldan şaşmıyor. Büyükşehir Belediyesinin taziye pankartlarına bile tahammülü olmayan Ümmet Akın son olarak başkan yardımcısı ile birlikte büyükşehir belediyesi itfaiyecilerini tehdit edip, görevlerini yapm

Aydın büyükşehir belediyesinin bayram kutlamalarından, Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlar için hazırlanan taziye pankartlarına bile tahammül edemeyen Ümmet Akın, bu kez de Ortaklar da 1,5 yıl önce yarım bıraktığı toprak yola büyükşehiri hedef alan kanunsuz  pankartlar astırdı.

Bununla da  yetinmeyen Ümmet Akın, Ortaklar Pazarkuran mahallesi mezarlık yolunda astırdığı kanunsuz pankartları indirmek isteyen büyükşehir belediyesi itfaiyecileri Ertan Kayaz ve Ethem Helvacı’yı başkan yardımcısı Ahmet Toy ile birlikte olay yerinde tehdit edip pankartları indirmelerini engelledi. İki itfaiyeci Ümmet Akın ve Ahmet Toy’dan şikayetçi oldular.

Mahalle sakinleri yolun Ümmet Akın’ın  1,5 yıl  önce belediye başkanlığı döneminde dozerlerle açıldığını ama daha sonra toprak halde öylece bırakıldığını belirterek, “Pek çok söylememize ve söz vermesine rağmen Ümmet Akın yolu yapmadı. Şimdi de yolun sorumluluğu Aydın Büyükşehir Belediyesindedir şeklinde pankart astırıyor. Bizim Ümmet Akından bir beklentimiz yok. Bu yolu ancak Özlem Başkan yapar” şeklinde konuştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.