Aydın Büyükşehir Belediyesi Yunus Caddesi’ne El Attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yunus Caddesi’ne El Attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Didim’deki Yunus Caddesi üzerinde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.Didim’de yaz sezonu öncesinde Aydın Büyükşehir Beled...

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Didim’deki Yunus Caddesi üzerinde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Didim’de yaz sezonu öncesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluk sahası olan bulvar ve caddelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında altyapı çalışması nedeniyle bozulan Altınkum Yunus Caddesindeki bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yunus Cadesinin Atatürk Bulvarı ile kesiştiği yerden başlayarak devam eden yaklaşık 2 km’lik yol stabilize çalışmaları sürerken, cadde üzerinde sıcak asfalt döküleceği öğrenildi. Daha önce cadde üzerinde var olan parke taşı döşemeleri kaldırılırken, aydınlatmalarda yerlerinden kaldırıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.