Aydın Büyükşehir Belediyesinde lüks villa furyası

Aydın Büyükşehir Belediyesinde lüks villa furyası

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir rezidans daire ve Kuşadasın’da lüks bir villa satın almasıyla gündeme gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ertuğrul Yamen’in kendine lüks villa yaptırdığı ve CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile komşu olduğu öne sürüldü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ‘villa’ furyası devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde Çevre Koruma Dairesi ile Gençlik ve Spor Daire Başkanı olarak görev yapan İbrahim Gürdal ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sekreteri Gökçen Çavuşoğlu’nun ardından daha önce Aydın’ın Efeler ilçesinde bir rezidans daire ve Kuşadasın’da lüks bir villa satın almasıyla gündeme gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Genel Sekreter Vekili Ertuğrul Yamen’in kendine lüks villa yaptırdığı ve CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile komşu olduğu öne sürüldü.

CHP’li Mersin’in, imar işinin en başındaki isim olan ABB Genel Sekreter Vekili Yamen’i kendine kapı komşusu yaptığını belirten önceki dönem İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Özlenen Alçı şunları kaydetti:

“Polat Bora Mersin, imar işinin en başındaki ismi kendine kapı komşusu yapmış. Kim mi? Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen. Gerçi babasının adına almış ama olsun. Allah hepimize böyle kapı komşusu nasip etsin. İddia ediyorum, İncirliova’nın Karabağ köyünde köy yerleşik alanında dahi olsa kimse elini kolunu sallayarak bir tarlayı arsa vasfına çeviremez. Sonra da, bu arsaya köy evi yapıyorum deyip villa oturtamaz.Yalnız, sayın genel sekreterimiz evini kendine ve makamına yakışır şekilde yapmış. Polat Bora Mersin’in evi, genel sekreterin müştemilatı gibi kalmış.”

ertugrul-yamen-villa.jpg

Yazarımız Servet Töz’ün 2020’de kaleme aldığı “İşini bilen Çerçioğlu’nun işini bilen memurları” başlıklı yazısı için lütfen tıklayınız

Belediyeyi çiftliğe çevirdiler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum