Aydın Büyükşehirden Bozdoğana Yeni Yatırımlar

Aydın Büyükşehir'den Bozdoğan'a Yeni Yatırımlar

Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen, Bozdoğan'da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen, Bozdoğan'da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen, Bozdoğan'da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Genel Sekreter Yegen'in,  muhtarlarla Söke'de yaptığı  ilk toplantının ardından Bozdoğan'da yaptığı toplantıya, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın ile ASKİ yetkilileri de katıldı. Toplantıya katılan muhtarların  bütün istekleri kayıt altına alındı.

Bozdoğan'a lojistik merkez

Bozdoğan’ın en sorunsuz  ilçelerden biri olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen, “Büyükşehir Belediyesi olarak mahalleleri temsil eden muhtarlarımızla ilçelerde bir araya gelmeye devam ediyoruz.  Bozdoğan,  üç dönemdir aynı belediye başkanının görevde olmasından dolayı sorunsuz ilçelerimizin başında geliyor. Gelişime açık olan Bozdoğan, yapacağımız yatırımlarla daha güzel bir olacak. Organize sanayi ile lojistik merkezlerin birini Bozdoğan'a kuracağız. Bozdoğan Belediye Başkanımız ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki yakın iletişim bütün sorunları ortadan kaldıracaktır" dedi.

Muhtarlar Büyükşehir'in temsilcisidir

Muhtarların Büyükşehir Belediyesi’nin birer temsilcisi olup, vatandaşa hizmet götürmede önemli yere sahip olduğunu belirten Genel Sekreter Yegen, “Muhtar arkadaşlarımız bizim vatandaşa en yakın olan birimlerimizdir. Her muhtarımız Büyükşehir Belediyesi temsilcisidir, ASKİ temsilcisidir. Sorunların hızlı çözümü için tüm muhtar arkadaşlarımızın her an ulaşabilecekleri bir sistem oluşturduk” diye konuştu.

Toplantının çok faydalı geçtiğini belirten Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerini Bozdoğan’da görmekten dolayı mutlu olduğunu ve yapılacak yatırımlarla yaşanabilir bir Bozdoğan'ın ortaya çıkacağını belirtti.

Aydın’da uygulanan kaliteli hizmetlerin ilçelere de yaymak için her zaman özveriyle çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle muhtarları, her zaman yanlarında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da teşekkür ettiler. 

BOZDOĞAN'IN MUHTARLARI YENİ YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

BOZDOĞAN'IN MUHTARLARI YENİ YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.