Aydın Büyükşehirden Didim’e Kurtarma Aracı Takviyesi

Aydın Büyükşehirden Didim’e Kurtarma Aracı Takviyesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Didim’deki itfaiye amirliğine araç takviyesinde bulundu.Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Didim’deki İtfaiye amirliğine ar...

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Didim’deki itfaiye amirliğine araç takviyesinde bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Didim’deki İtfaiye amirliğine araç takviyesinde bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyesince alınan kurtarma aracı içerisinde arama ve kurtarma araç ve gereçlerinin yanı sıra 250 kg’lık köpüklü soğutma sistemi bulunuyor.

Didim’in iki ayrı giriş noktasının bulunması ve özellikle yaz aylarında ilçedeki kaza oranların fazla olması nedeniyle var olan bir kurtarma aracına takviye olarak ikinci bir arama kurtarma aracının gönderildiği öğrenilirken gönderilen kurtarma aracının içerisinde Jeneratör, ayırıcı ve kesici, tripot, beton ve ağaç kesme malzemeleri bulunuyor. Araç içerisinde olası küçük yangınlar içinde 250 kg’lık köpüklü soğutma sistemi yer alıyor. Yeni gönderilen araç için İtfaiye personeline eğitimler verilirken, gönderilen araç içinde Aydın’dan gelen uzman personel tarafından bilgiler verildi. Son gelen araç ile Didim’deki İtfaiye amirliğindeki araç sayısı 6’ya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.