Aydın CHP’de İstifalar Devam Ediyor

Aydın CHP’de İstifalar Devam Ediyor

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Semra Konaklı, il başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

- CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Semra Konaklı, il başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP’ye hizmet etmekten her zaman büyük onur duyduğunu ifade eden Semra Konaklı, yaptığı açıklamada; “2 yılı aşkın bir süredir birlikte görev yaptığım İl Başkanım Barkan Kalınomuz ve İl Yönetim Kurulu arkadaşlarımla uyumlu bir çalışma sergiledik. Bunun sonucunda önceki borçları temizleyip, şehrin en gözde yeri olan Kent Meydanına bakan oldukça modern binamıza kavuştuk. Bununla da yetinmeyip olması çok elzem olan 0 km bir araç sahibi olduk. 30 Mart Seçimlerinde üzerimize düşen görevleri de canla başla yerine getirdik. Makamlar kalıcı, kişiler değişkendir. Koltuklar da tapulu malımız değildir. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Yeri ve zamanı geldiğinde görevi devretmek de bir erdemdir. Ben ekip ruhuna inanan, takım çalışmasını seven bir partili olarak hep birlikteliği savundum. Siyasette faydalı olabilmek için şartlarınızın uygun olması gerekir. Çünkü gerektiğinde zamanınızı, gerektiğinde paranızı ve gerektiğinde de evinizi ihmal etmeniz gerekebiliyor. Tabii ki bütün bunları bilerek ve hakkımızda yazılacak yalan beyanları bile göze alarak bu hizmet yoluna baş koyuyoruz” dedi.

Annesinin sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini belirten Konaklı, “Annemin Alzhemir rahatsızlığından dolayı benim bakımıma muhtaç olması, devamlı bir bakıcı bulamamam nedeniyle çalışmalara yeterli katkıyı koyamayacağım için CHP İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerimden istifa ediyorum. 2 seneyi aşkın bir süredir birlikte uyum içinde çalıştığım İl Başkanım Barkan Kalınomuz ve İl Yönetim Kurul Üyeleri arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Siyaseti bırakmıyorum. Sadece ara veriyorum. İstifa etmemle ne siyasi hayatım biter ne de sosyal, kültürel hayatım biter. Ticari hayatım da olmadığına göre bu konuda çıkan haberlere sadece gülüyorum. Benim ağzımdan çıkmamış hiçbir beyanata inanmamanızı, dedikodu haberlerine itibar etmemenizi diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.