Aydın CHP’de Kayyum Yönetim Göreve Başladı

Aydın CHP’de Kayyum Yönetim Göreve Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Kayyum İl Başkanı olarak atanan Hikmet Saatçi ve yönetimi göreve başladı.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Kayyum İl Başkanı olarak atanan Hikmet Saatçi ve yönetimi göreve başladı.

CHP Aydın İl Teşkilatı’nda Barkan Kalınomuz başkanlığındaki il yönetiminin istifalar sonucu düşmesinin ardından CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun dün yapılan toplantısında kayyum İl Başkanı olarak CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hikmet Saatçi atandı. MYK kararının açıklanmasının ardından CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hikmet Saatçi, bugün CHP İl Teşkilatına gelerek yeni görevine başladı.

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve eski İl Başkanlarından Tunç Aytur’un da katıldığı toplantıda partililere atanan kayyum il yönetimini tanıtan Kayyum İl Başkanı Hikmet Saatçi, “25 yıldır Bozdoğan İlçe Başkanı olarak görev yaptıktan sonra Partim bana bu görevlendirmeyi yaptı. Bugün itibariyle istifa ederek, Kayyum İl Teşkilatı olarak çalışmalara başlıyoruz. Aydın CHP’yi kongreye hazırlayarak, 2015 milletvekilliği seçimlerine güçlü bir şekilde gireceğiz. Bunun için ben herkesten destek bekliyorum” dedi.

CHP Aydın İl Teşkilatı genel kurulu için henüz bir tarih belirlenmediği açıklayan Hikmet Saatçi, ilk yönetim kurulu toplantısında kongre tarihini belirleyeceklerini söyledi. Saatçi, kendisinin de demokratik hakkını kullanarak kongrede il başkanlığına aday olacağını sözlerine ekledi.

Hikmet Saatçi başkanlığındaki CHP Aydın İl Teşkilatının 7 kişilik kayyum yönetimi şu isimlerden oluştu: Akan Evren, Ali Fırat Özbulat, Havva Arzu İnegöllü, Süleyman Bakkal, Nuri Koyuncu, Mustafa İsmet Müren.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.