Aydın CHP’de Kongre Tarihi Belli Oldu

Aydın CHP’de Kongre Tarihi Belli Oldu

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Aydın İl Teşkilatı’na kayyum heyeti başkanı olarak atanan Hikmet Saatçi, 12 Ekim'de olağanüstü kongre yapacaklarını belirtti.

- CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Aydın İl Teşkilatı’na kayyum heyeti başkanı olarak atanan Hikmet Saatçi, 12 Ekim'de olağanüstü kongre yapacaklarını belirtti.

CHP MYK tarafından düşürülen Barkan Kalınomuz başkanlığındaki yönetimin ardından atanan Hikmet Saatçi başkanlığındaki 7 kişilik kayyum heyeti 15 Eylül'de göreve başlamıştı.

CHP İl Teşkilatını kongreye hazırlayan Kayyum İl Başkanı Hikmet Saatçi, olağanüstü kongrenin 12 Ekim 2014 tarihinde yapılacağını açıkladı. Saatçi, “Demokratik ve parti tüzüğüne uygun bir şekilde kongre gerçekleştirmek istiyoruz. Bizim görevimiz demokratik bir ortamda kardeşlik, dostluk içerisinde kongre yapmak, yapılacak olan kongre sonrasında da seçim startını vererek güçlü bir şekilde 2015 seçimlerine hazırlanmak olacaktır" dedi.

Efeler İlçesi'ndeki Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda 12 Ekim Pazar günü yapılacak olan kongrede 604 delege sandık başına gidecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.