Aydın CHP’de “Saatçi Dönemi” Resmen Başladı

Aydın CHP’de “Saatçi Dönemi” Resmen Başladı

CHP Aydın İl Başkanlığına seçilen Hikmet Saatçi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı. Saatçi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AYDIN 24 HABER

12 Ekim Pazar günü Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda yapılan kongrede CHP Aydın İl Başkanlığı’na seçilen Hikmet Saatçi ve beraberindeki il yöneticileri Efeler İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı. Böylece CHP Aydın İl Örgütü’nde Hikmet Saatçi dönemi resmen başlamış oldu.

SAATÇİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MKESAJI

Kalabalık bir partili ile birlikte seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi’nin ilk mesajı birlik ve beraberlik oldu. Kongre sürecinin tamamlandığına işaret eden Başkan Saatçi, “Bilindiği gibi Pazar günü yaptığımız toplantı ile CHP Aydın İl Kongre süreci tamamlandı. Bize destek veren vermeyen tüm delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Artık kongre süreci tamamlandı. Şimdi sahaya inme zamanı. Seçime az bir zaman kaldı. Zaman kaybetmeden sahalara inmemiz gerekiyor. Biz bunun çalışmasını acilen başlatacağız” dedi.

"CHP'Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ"

Amaçlarının CHP’yi iktidar yapmak olduğunu kaydeden Saatçi, “Teşkilat içinde kimse boş durmayacak. Birlik beraberlik içinde hep beraber çalışacağız. Birlik ve beraberlikle partimizi iktidara taşıyacağımıza inanıyorum. Kimseye karşı art niyetimiz yok. Biz de art niyetli değiliz. CHP’yi iktidara getirme mücadelesindeyiz. Bu çıktığımız yolda herkesten destek bekliyorum” diye konuştu.

"KALINOMUZ'UN SORUNU VARDI"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saatçi, “CHP Aydın İl Örgütü ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu arasında sorun yoktu. Belediye başkanımızın da il örgütü ile sorunu yoktu. Ancak önceki il Başkanı Barkan Kalınomuz ve yönetiminin belediye başkanımız ile sorunu vardı. Belediyelerimiz ile il örgütümüz bir bütündür. İl örgütümüzün belediyelerle bir sorunu olamaz” diyerek sözlerine son verdi.

CHP AYDIN İL YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

hikmet-saatci-(1)-002.jpg

hikmet-saatci-(2)-001.jpg

hikmet-saatci-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.