Aydın CHP’de Saatçiye Karşı Üç Aday Birleşti

Aydın CHP’de Saatçi'ye Karşı Üç Aday Birleşti

CHP Aydın İl Başkanlığında 12 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü il kongresi öncesi adaylığını açıklayan kayyum il başkanı Hikmet Saatçi'ye karşı 3 aday birleşme kararı aldı.

AYDIN 24 HABER

CHP Aydın İl Başkanlığında 12 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü il kongresi öncesi adaylığını açıklayan kayyum il başkanı Hikmet Saatçi'ye karşı 3 aday birleşme kararı aldı. Birleşme kararını CHP Genel Merkezi tarafından yönetimi düşürülen Barkan Kalınomuz'un yardımcılığını yapan Ümit Aydın'ın duyurması dikkat çekti.

ÜÇ ADAY BİRLEŞTİ

CHP Genel Merkezi tarafında peş peşe gelen istifalar sonrası yönetimi düşürülen Barkan Kalınomuz'un ardından başkanlığa kayyum il başkanı olarak atanan Hikmet Saatçi ilk olarak kongre için adaylığını açıklamıştı. Saatçi'nin ardından adaylıklarını açıklayan Zekayi Bilgili, Umut Yener Köse ve Mustafa Müftüoğlu bugün aralarında gerçekleştirdikleri toplantı ile birleşme kararı aldı.

ÇERÇİOĞLU'NA KARŞI BİRLİK

Bilgili, Köse ve Müfütoğlu bugün öğleden sonra kendi aralarında yaptıkları toplantıda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da desteklediği iddia edilen Hikmet Saatçi'nin karşısında Müftüoğlu çatısı altında birleşmek için karar birliğine vardıkları bildirildi.

MÜFTÜOĞLU, KALINOMUZ'UN ADAYI MI?

Üç adayın birleşme kararını CHP Genel Merkezi tarafından yönetimi düşürülen Barkan Kalınomuz'un yardımcılığını yapan Ümit Aydın'ın duyurması dikkat çekerken, "Müftüoğlu Kalınomuz'un adayı" yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.