Aydın Dört Bir Koldan Yandı

Aydın Dört Bir Koldan Yandı

Aydın’ın Efeler, Nazilli ve Koçarlı ilçelerinde aynı anda çıkan dört ayrı yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.Edinilen bilgiye göre; b...

Aydın’ın Efeler, Nazilli ve Koçarlı ilçelerinde aynı anda çıkan dört ayrı yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; bugün saat 13.00 sıralarında Efeler ilçesine bağlı Baltaköy Mahallesi’nde bulunan mühimmat deposunun da içerisinde yer aldığı askeri alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Amirliği ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra görevli askeri personel tarafından müdahale edildi. Hatıra ormanında yer aldığı alanda çıkan yangın, kısa sürede yapılan müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü.

EFELER DUMAN ALTINDA KALDI

İtfaiye ekipleri askeri alandaki yangına müdahale ederken, Işılabaşı Mahallesi’nde eskiden çöplük olarak kullanılan Zindanderesi mevkisinde ikinci bir yangın başladı. Atıkların tutuşmasıyla başlayan yangından çıkan dumanlar, Efeler içerisinin üzerini kapladı.

Yangının ADÜ Merkez Yerleşkesini çevreleyen makilik alana sıçraması ihtimali üzerine itfaiye ve orman ekipleri hazır bekletildi. Belediyeye ait 3 adet iş makinesinin katıldığı söndürme çalışmalarında, yangın büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alındı.

Efler ilçesinin yanı sıra Nazilli ve Koçarlı ilçelerinde de çıka yangınların itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ssonucu kontrol altına alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.