Aydın Emniyet Müdürü Baştuğ Görevine Başladı

Aydın Emniyet Müdürü Baştuğ Görevine Başladı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, yeni görevine başladı. Baştuğ'un ilk mesajı 'Aydın'da güzel hizmetlere imza atacağız' oldu.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle, yaş haddinden emekliye ayrılan Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün yerine bu göreve Mersin İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ Aydın’daki yeni görevine başladı. Baştuğ, İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası önünde İl Emniyet Müdür Vekili Ali Fuat Akdağ, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri tarafından törenle karşılandı.

Törene katılan İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle tek tek taşınan İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, daha sonra makamına geçerek çalışmalarına başladı. Aydın’a atandığı için mutlu olduğunu ifade eden Baştuğ, “1983 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak göreve başladım. 13 Şubat 2014’te Edirne İl Emniyet Müdürü, 20 Ocak 2015 tarihinde ise Mersin İl Emniyet Müdürü olarak atandım. Bugün de Aydın’dayım. Yüce Rabbim mahcup etmesin. Geldik, görevimize başlıyoruz. 21 ay görev yaptığım Mersin’de kimsenin burnu kanamadı. Bir devlet memuru olarak aynı bilinç içerisinde Aydın’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aydınlılarla birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.