Aydın Emniyet Müdürü Böğürcü’den Adü Rektörü Bircan’a Veda Ziyareti

Aydın Emniyet Müdürü Böğürcü’den Adü Rektörü Bircan’a Veda Ziyareti

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a veda ziyaretinde bulundu.ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın İl Emniyet Müdürü Halis...

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a veda ziyaretinde bulundu.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’yü makamında ağırladı. Önümüzdeki günlerde emekliye ayrılacak olan Aydın Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’ye, Aydın’daki özverili çalışmaları ve Adnan Menderes Üniversitesi ile olan yakın ilişkilerinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, emeklilik hayatı için güzel temennilerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü de, Adnan Menderes Üniversitesi’nin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ADÜ’nün Aydın için bir şans olduğunu ifade etti. Rektör Bircan ile vedalaşan Böğürcü, misafirperverliği ve birlikte yürüttükleri uyumlu çalışmalarından dolayı ADÜ ailesine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.