Aydın, Fıba 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası’na Davet Edildi

Aydın, Fıba 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası’na Davet Edildi

Lisanslı sporcu ve spor faaliyetlerine katılan okul sayılarına göre Ege Bölgesi’nde ilk 3’e girmeyi başaran Aydın, FIBA 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonasına davet edildi.

- Lisanslı sporcu ve spor faaliyetlerine katılan okul sayılarına göre Ege Bölgesi’nde ilk 3’e girmeyi başaran Aydın, FIBA 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonasına davet edildi.

Aydın, Spor Genel Müdürlüğü’nce organize edilen okul spor faaliyetlerinde lisanslı sporcu ve spor faaliyetlerine katılan okul sayılarına göre Ege Bölgesi’nde ilk 3’e girmeye başardığı için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, 27 Eylül - 05 Ekim 2014 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul ilinde devam eden FIBA 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonasına davet edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Zeynel Akın, “Yapılan okul spor faaliyetlerinde lisanslı sporcu sayımızda ve spor faaliyetlerine katılan okul sayılarında ege bölgesinde ilk 3’e girmek bizi çok onurlandırdı. Bu başarımızdan dolayı FİBA 2014 Dünya Basketbol Şampiyonasını yerinde izlemek için davet edildim. Başarımızda emeği geçen ilimizdeki okul sporlarına kayıtlı lisanslı sporcularımıza, tüm okullara, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine, branşların il temsilcilerine, sporcularımızın ailelerine ve il müdürlüğü spor servisi personellerine teşekkür ederim” dedi.

AYDIN, FIBA 2014 DÜNYA KADINLAR BASKETBOL ŞAMPİYONASI’NA DAVET EDİLDİ

AYDIN, FIBA 2014 DÜNYA KADINLAR BASKETBOL ŞAMPİYONASI’NA DAVET EDİLDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.