Aydın İnciri AYTO’da Değerlendirilecek

Aydın İnciri AYTO’da Değerlendirilecek

Avrupa Birliği coğrafi işaret tescili Aydın Ticaret Odası’na (AYTO) ait olan “Aydın İnciri” AYTO’da değerlendirilecek.

Avrupa Birliği coğrafi işaret tescili Aydın Ticaret Odası’na (AYTO) ait olan “Aydın İnciri” AYTO’da değerlendirilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aydın Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenecek olan toplantıda, yılın ilk ihraç tarihi olan 29 Eylül öncesi incir sektörünün tarafları bir araya gelerek sektörü konuşacak.

Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonunda 02 Eylül 2016 Cuma günü saat:10.00 da yapılacak olan toplantıya, sektörü temsil eden tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla incir üreticileri, incir tüccarları ve incir ihracatçıları davet edildi.

İncirin üretiminden ihracatına kadar konuya taraf olan herkesin toplantıya davet edildiğini belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile Odamızda gerçekleşecek olan toplantıda, ilk ihraç tarihi olan 29 Eylül öncesinde incir sektörünün sorunları görüşülecek, yeni hasat zamanı değerlendirilecek. Toplantının İlimizin en önemli katma değeri olan incir sektörü açısından hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

“Aydın İnciri”nin her yönü ile değerlendirileceği toplantıya, Aydın Valiliği, Aydın Milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sektör temsilcilerinin katılım sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.