Aydın İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplanıyor

Aydın İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplanıyor

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2015 yılı üçüncü dönem toplantısı, 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü yapılacak.Aydın’ın işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirme...

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2015 yılı üçüncü dönem toplantısı, 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü yapılacak.

Aydın’ın işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak üzere kurulan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Vali Vekili Muhsin Çatmadım’ın başkanlığında yapılacak.

Aydın İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun valilik toplantı salonunda 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 14.00’de yapacağı 2015 yılı 3. Olağan Toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ADÜ Meslek Yüksek Okulları Koordinatörü Doç. Dr. Mennan Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Görgülü, İl Ticaret Müdürü Şeref Yazıcı, Tarım İl Müdürü Mustafa Bircan, GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Armağan Aydın, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, İşçi Konfederasyonu (Türk-İş) Temsilcisi Mustafa Aydın, Hak- İş Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Osman Coşkun, İşveren Konfederasyonu Temsilcisi (TİSK) Necmi Erkan ile Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Aydın Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayşe Hışıl Cıngıt katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.