Aydın İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplanıyor

Aydın İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplanıyor

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2014 yılı 2. Olağan Toplantısı, 21 Nisan 2014 tarihinde Vali Erol Ayyıldız başkanlığında toplanacak.

- Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2014 yılı 2. Olağan Toplantısı, 21 Nisan 2014 tarihinde Vali Erol Ayyıldız başkanlığında toplanacak.

Aydın’ın işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak üzere faaliyetlerini sürdüren İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Erol Ayyıldız’ın başkanlığında toplanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Görgülü, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, Türk-İş Temsilcisi Mustafa Aydın, Hak- İş Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Osman Coşkun, İşveren Konfederasyonu Temsilcisi (TİSK) Necmi Erkan, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Aydın Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayşe Hışıl Cıngıt, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, ADÜ Meslek Yüksek Okulları Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, GEKA Aydın Yatırım Destek Uzmanı Armağan Aydın’ın katılımıyla yapılacak Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2014 yılı 2. Olağan Toplantısı, 21 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00'de Valilik toplantı salonunda yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.