Aydın İYİ Parti'de 3.'üncü kayyum talebi

Aydın İYİ Parti'de 3.'üncü kayyum talebi

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı peş peşe gelen kayyum talebi ile sarsıldı. İl Başkanlığı ve Söke İlçe Başkanlığı'nın ardından İncirliova İlçe Teşkilatı için de kayyum atanması için mahkemeye başvuru yapıldı.

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı Kurucu Üyesi ve eski yöneticisi Ali Sert, Aydın 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı'na ‘kayyum' atanması talebi ile dava dilekçesi vermesinin ardından İYİ Parti kurucu üyesi Levent Mutafoğlu, Söke ilçe yönetimine kayyum atanması için Söke Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yaptı. 

Bu iki kayyum talebinden sonra bir kayyum isteği de İncirliova ilçesinden geldi. İYİ Parti üyesi Emine Ünlü, İncirliova ilçe yönetimine kayyum atanması için Aydın 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yaptı. İlçe Başkanı Ahmet Alak'ın yerine kayyum atanmasını talep eden Ünlü, başvurusunu geçici atanan yönetimin yasal süre olan 30 gün içinde kongreye gitmemesine dayandırdı. 

Aydın İl Başkanlığı, Söke İlçe Başkanlığı ve İncirliova İlçe Başkanlığı ile beraber kayyum istenen teşkilat sayısı 3'e ulaştı. Kayyum talebinin devam etmesi bekleniyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum