Aydın Koleji’nden Mezun Olanlar Kazanıyor!

Aydın Koleji’nden Mezun Olanlar Kazanıyor!

Aydın’da sınavlardaki başarısıyla sıkça adından söz ettiren Özel Aydın Koleji, üniversiteye giriş sınavına damgasını vurdu. Kolejden mezun olan öğrencilerin neredeyse tamamı hedefledikleri üniversiteyi kazandı.

Aydın’da sınavlardaki başarısıyla sıkça adından söz ettiren Özel Aydın Koleji, üniversiteye giriş sınavına damgasını vurdu. 2 yıl önce eğitim ve öğretime başlayan kolejden mezun olan öğrencilerin neredeyse tamamı hedefledikleri üniversiteyi kazandı.

Koleji açtıklarında üniversite başarısı hedefiyle yola çıktıklarını belirten Özel Aydın Koleji Müdürü Murat Akyol, Aydın  Koleji  olarak 12. Sınıf öğrencilerinin neredeyse tamamının hedefledikleri bölümleri kazanmalarının gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

2 yıl önce Aydın Kolejini açtıklarında üniversite başarısı hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Akyol, “Üniversite yerleştirme sonuçlarına baktığımızda hedefimize adım adım ulaştığımızı görüyoruz. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinin Tıp fakültesi, Hukuk fakültesi, Elektrik-Elektronik, Makine, İnşaat Mühendislikleri, Öğretmenlik ve İktisat Fakültesi gibi üst düzey bölümlerini kazanan öğrencilerimizin bu başarısı elbette tesadüf değil. Eğitim alanında köklü bir geçmişi olan kurumumuz, sahip olduğu deneyimle 2 yıldır da Aydın’ın ilk akademik lisesi olarak öğrencilerini dershane, özel ders gibi başka araçlara ihtiyaç duymadan, tamamen okulda uygulanan akademik destek programıyla üniversite sınavlarına hazırlamaktadır.

Öğrencilerimizin çalışması, deneyimli öğretmenlerden oluşan öğretim kadrosu, yoğun şekilde uygulanan etüt, soru çözümü ve birebir çalışmalar, rehberlik servisi, okul psikologu ve danışman öğretmenlerce etkin takip ve kontrol, aynı zamanda planlı,düzenli ve kurallı bir ortamla birleşmesi ile bu başarı ortaya çıkmaktadır” dedi.

Yoğun bir çalışma sürecinin sonucunda üniversite sınavlarında başarılı olarak hedefledikleri bölümlere yerleşen tüm öğrencileri tebrik eden Akyol, öğrencileri üniversite yaşamlarında, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diledi.

murat-akyol-(2)-001.jpgsinav-1.jpegsinav-2.jpgsinav-3.jpg

 

sinav-4.jpgsinav-5.jpgsinav-6.jpgsinav-7.jpg

sinav-8.jpgsinav-9.jpgsinav-10.jpgsinav-11.jpg

sinav-12.jpgsinav-13.jpgsinav-14.jpgsinav-15.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.