Aydın mahalle toplantısına katıldı

Aydın mahalle toplantısına katıldı

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, partisinin mahalle temsilciliği tarafından düzenlenen ev toplantısına katıldı.Adıyaman Mekez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış öncülüğünde Bahçelievler mahallesinde ev toplan...

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, partisinin mahalle temsilciliği tarafından düzenlenen ev toplantısına katıldı.

Adıyaman Mekez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış öncülüğünde Bahçelievler mahallesinde ev toplantısı düzenlendi. 2019 yılında yapılacak olan yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleriyle ilgili çalışmalara başlayan AK Parti, çeşitli toplantılar yapıyor.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile Bahçelievler mahallesinde ev toplantısına katılarak, mahalle sakinleriyle görüştü.

AK Parti iktidarının hizmetlerini anlatan ve 2019 seçimlerinin Türkiye ve dünya için büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Ahmet Aydın, “Güçlü bir Türkiye için dur durak bilmiyoruz. Ev ev kapı kapı dolaşacağız. Milletimize 2019’un önemi anlatıyoruz. 2002 yılından beri AK Parti iktidarına güvenen milletimizin, 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye olan güvenlerini göstereceklerine inancım tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.