Aydın MHP’de 2’nci “Cambazoğlu” Şoku

Aydın MHP’de 2’nci “Cambazoğlu” Şoku

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın il başkan yardımcılarından Volga Murat Cambazoğlu, il yönetim kurulu üyeliğinden düşürüldü. Cambazoğlu’nun yönetimden düşürülmesiyle birlikte partide 2’nci “Cambazoğlu” şoku yaşanıyor.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Bilindiği gibi Haziran ayı içerisinde MHP Aydın İl Teşkilatı'nda "Kadın Kolları" krizi çıkmış, İl Başkanı Fevzi Köse il yönetim kurulu toplantısında Kadın Kolları Aydın İl Başkanı "Serap Cambazoğlu ile çalışmak istemiyorum" şeklindeki sözlerinin ardından 2009 yılından beri MHP Kadın Kolları Aydın il başkanlığı görevinde bulunan Serap Cambazoğlu, yine geçtiğimiz Haziran’da görevinden istifa etmiş yerine Havva Kukul getirilmişti.

2’NCİ CAMBAZOĞLU ŞOKU

Serap Cambazoğlu’nun istifasından 5 ay sonra MHP Aydın il yönetiminde 2’nci “Cambazoğlu” şoku yaşandı. Ülkü Ocakları başkanlığı da yapmış olan MHP Aydın il başkan yardımcılarından Volga Murat Cambazoğlu, 3 toplantıya katılmadığı gerekçesiyle yönetim kurulu üyeliğinden düşürüldü.

İMZADAN SONRA MI EKLENDİ?

Yerel seçimlere az bir zaman kala Volga Murat Cambazoğlu’nun yönetim kurulu üyeliğinden düşürülmesisin tepkileri sürerken, karar defterine imza koydukları halde yönetim kurulu üyelerinin çoğunun karardan haberdar olmaması, yönetimden düşürülme kararının “imzalar atıldıktan sonra eklendiği” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

UZUNIRMAK’IN TAVRI NE OLACAK?

MHP Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak’a yakın isimler arasında yer alan ve Uzunırmak’ın danışmanlığını da yapan Serap Cambazoğlu’ndan sonra, Volga Murat Cambazoğlu’nun da partiden uzaklaştırılmasına ne tepki vereceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum