Aydın MHP’de Deprem; İl Başkanı Akbudak Görevden Alındı

Aydın MHP’de Deprem; İl Başkanı Akbudak Görevden Alındı

MHP'nin en güçlü olduğu illerden biri olan Aydın'da genel merkez depremi yaşandı. Sosyal medya sorumlusunun MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu hakkındaki sözleri nedeniyle seçilmiş İl Başkanı Cem Akbudak görevden alındı.

MHP genel merkezi teşkilatları görevden almaya devam ediyor. MHP’nin güçlü illerinden biri olan Aydın’da il başkanı genel merkez tarafında görevden alındı. Seçilmiş son il başkanı olan Cem Akbudak’ın görevden alınmasında, sosyal medya danışmanı Mehmet Güleryüz’ün MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’ya yönelik eleştirilerinin etkili olduğu öğrenildi.

Güleryüz, sosyal medyadaki hesabında, “Hem karambolden vekil ol, hem haddini bilme, kocanla gitmeyeceksin, teşkilat ziyaretine hanfendi, kendi başına cenazeye katılmayacaksın. Sen teşkilatın üzerinde değilsin. Attığın adımdan haberdar edeceksin. Teşkilat başkanına haber verip icazet alacaksın, bir de seninle mi uğraşacak bu teşkilat” sözleriyle Milletvekilki Depboylu’yu eleştirmiş, ‘haddini bil’ diyerek uyarıda bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.