Aydın MHP’de Meral Akşener istifası

Aydın MHP’de Meral Akşener istifası

Aydın’da aralarında MHP’nin seçilmiş son Bozdoğan ilçe başkanı Birol Özsoy’un da bulunduğu yaklaşık 80 kişi yaptıkları basın açıklamasında, MHP'den istifa ettiklerini söyledi. Özsoy, Bozdoğan’dan başlattıkları istifaların Aydın’da devam edeceğini bildirdi

MHP’den istifa edenlerden yaklaşık 80 kişi, Bozdoğan Atatürk Parkı’nda biraraya gelerek basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan Bozdoğan MHP eski İlçe Başkanı Birol Özsoy, “Bugün gençlik yıllarından beri karşılıksız olarak sevdiğimiz sevgilimizden ayrılık günümüzdür” diyerek şöyle devam etti:

“Malumunuz olduğu üzere 7 Haziran seçimleri sonrası oluşan parlemonto yapısı ve izlenen politikalar sonunda 1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP ciddi bir oy ve milletvekili kaybı ile karşı karşıya kalmıştır. Seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve tartışılması konusundaki beklentilerimiz sonuçsuz kalmıştır. Kurultayın ivedilikle toplanması, herkesin delege iradesinde tartılması konusundaki demokratik irademiz hiçe sayılmış ve bize mahkeme kapıları gösterilmiştir. Son olarak bize “10 Temmuz devlet bahçeli sözüdür” denilen kurultay sözünden de sudan sebeplerle cayılarak delege iradesinden kaçılmıştır. Yine bu süreçte onlarca il, yüzlerce ilçe teşkilatı kapatılarak taban iradesi hiçe sayılarak, bastırılmak istenmiştir. Geldiğimiz noktada MHP’nin bizim hislerimize fikirlerimize ve ülkülerimize uygun bir çizgiden uzaklaştığını üzülerek görüyoruz. Bugün gençlik yıllarından beri karşılıksız olarak sevdiğimiz sevgilimizden ayrılık günümüzdür. Ama ayrılırken yanımıza fikirlerimizi hayallerimizi ve ülkülerimizi de alıp da gidiyoruz. Ve MHP’den istifa ettiğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Biz Bozdoğan olarak Aydın’da startı veriyoruz. Son olarak şunu da ifade ederek bitiriyorum istifaların devamı gelecek…”

MERAL AKŞENER’İN PARTİSİNE KATILMALARI BEKLENİYOR

MHP’den istifa edenler arasında Bozdoğan eski ilçe başkanı Birol Özsoy’un yanı sıra MHP’nin ilk belediye meclis üyesi Cihat Öztürk, belediye meclis üyeleri Muhammet Yiğit, Mustafa Denizer, Erdal Akgün, Ülkü Ocakları eski başkanları Ahmet Karakış, Ersan Cengiz, mevcut 14 yönetim kurulu üyesi, il genel meclis üyesi adayı Mustafa Menemencioğlu ve kadın üyelerinin de aralarında bulunduğu 80 kişinin Meral Akşener'in yeni kuracağı partiye katılmaları bekleniyor.

meral-aksener-istifasi-(1).jpgmeral-aksener-istifasi-(2).jpg

Bozdoğan MHP’de 70 kişi istifa etti

Bozdoğan MHP’de 70 kişi istifa etti

Bozdoğan MHP’de 70 kişi istifa etti

Bozdoğan MHP’de 70 kişi istifa etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum