Aydın MHP’de ‘Tuğrul Ozan’ Üzüntüsü

Aydın MHP’de ‘Tuğrul Ozan’ Üzüntüsü

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan ilk oturumunu katılmayarak, muhalefetin üstünlüğünü kaybetmesine neden olan MHP’li Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, partisi tarafından ‘İhanet’le suçlandı.

- Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan ilk oturumunu katılmayarak, muhalefetin üstünlüğünü kaybetmesine neden olan MHP’li Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, partisi tarafından ‘İhanet’le suçlandı. Dün Meclis toplantısının başladığı andan bu yana büyük bir şok yaşadıklarını ve adeta ikinci bir ‘Güneş Motel’ olayı yaşandığını belirterek “22 yıldır teşkilatın içinde yer alan ve 30 Mart Yerel Seçimleri’nde partimiz MHP’den Belediye Başkanı seçilen Tuğrul Ozan ne oldu da bir gün içinde 180 derece dönüş yaptı. Tuğrul Ozan, bizleri sırtımızdan hançerlemiştir” dedi.

Bilindiği gibi, 14 Nisan 2014 pazartesi günü gerçekleştirilmesi gereken ve çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile 16 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 14.00 ertelenen Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı, MHP Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve yine Tuğrul Ozan’ın Meclis üyesi Hüsamettin Ayaz’ın katılmaması nedeniyle muhalefet çoğunluğunu kaybetmişti.

Yaşanan olayın ardından, gerek basın organları gerekse sosyal medya üzerinden ciddi eleştiri alan MHP’nin Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ı Brütüs’e benzeterek “Sezar nasıl gizli düşmanı Brütüs tarafından bıçaklandı ise biz de çok sevdiğimiz ve gizli düşmanımız olduğunu bilemediğimiz Tuğrul Ozan tarafından sırtımızdan bıçaklandık” dedi.

Yaşananların Aydın siyaseti adına şık olmadığını belirten Köse, açıklamasının devamında “Sandıktan çıkan sonuç Aydın’da partilerin uzlaşarak hizmet etmesini işaret eden tabloydu. Ancak Sayın Çerçioğlu hangi vaatlerle Tuğrul Ozan’ı yanına çekti bunu da bilemiyoruz. Pazartesi günü ertelenen meclis toplantısı dolayısıyla tutanağı hazırlarken en önde olan bir arkadaşımızın bir günde 180 derece dönüşü nasıl yaptı kendisine ne vaad edildi merak ediyoruz. 22 yıl ilçe başkanlığı yapan biri nasıl 180 derece dönmüştür. Neden döndüğünü açıklamalı. Dün meclis toplantısı öncesi saat dün 13:10’da aradım. ‘İşlerim uzadı çıkıyorum’ dedi. Saat 13:50 oldu yine aradım, ‘CHP’den çok baskı var’ katılmıyorum” dedi.

AYDIN MHP’DE ‘TUĞRUL OZAN’ ÜZÜNTÜSÜ

AYDIN MHP’DE ‘TUĞRUL OZAN’ ÜZÜNTÜSÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.