Aydın MHP’yi Sarsacak Kaset Skandalı

Aydın MHP’yi Sarsacak Kaset Skandalı

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ile bir partili arasında görüntülü kamera kayıtları ortaya çıktı. Aydın İl Teşkilatını sarsacak skandal görüntülerin MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’a teslim edildiği öğrenildi.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

20 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il kongresinde il başkanlığına seçilen ancak 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası il yönetim kurulu üyelerinden gelen peş peşe istifalar nedeniyle düştüğü iddia edilen MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ile bir partili arasında görüntülü kamera kayıtları ortaya çıktı. Aydın İl Teşkilatını sarsacak görüntülerin MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’a teslim edildiği öğrenildi.

“ALİ UZUNIRMAK OLDUĞU SÜRECE MHP’DE SİYASET YAPMAM”

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, 30 Mart yerel seçimlerden önce aday olmak için istifa edenler ile başta Köse olmak üzere il başkan yardımcıları İsmail Türkal ve Müfit Kır’a tepki olarak istifa eden 13 il yönetim kurulu üyesinin yerlerini doldurmak için uzun süredir çalışma yapıyordu. İstifalar nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliklerine yeni isimlerle doldurmak için çalışma yürüten Köse’ye, yönetim kurulu üyeliği teklifi götürdüğü bir partili; MHP Aydın Milletvekili “Ali Uzunırmak olduğu sürece MHP’de siyaset yapmam” dediği Köse’nin de aynı kararlılıkla, “Bana Ali Uzunırmak’a karşı çıkacak 10 kişi lazım” diyerek partiliyi ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER UZUNIRMAK’TA

Fevzi Köse ile yönetim kurulu üyeliği teklifi götürdüğü partili arasında geçen bu skandal görüşmenin kamera kayıtlarının bir kopyasının Ali Uzunırmak’a verildiği iddia edildi.

KÖSE’NİN LİSTESİNE ONAY YOK

MHP Genel Merkezi İzmir ve Denizli il teşkilatlarına atama yapmasına rağmen Köse’nin hazırladığı listeye 3 aya yakın bir zamandan beri onay vermedi. Köse’nin geçen hafta içinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emin Haluk Ayhan ile atamalar konusunda görüştüğü ve bir sonuç alamadığı iddiası ortaya atıldı. Şimdi MHP kulisleri Köse’nin hazırladığı yeni yönetim listesine onay alamamasının arkasında MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’a verilen, Köse ile bir partili arasında geçen görüntülü kamera kayıtlarının etkili olduğunu konuşuyor. 

"KÖSE’Yİ ARAÇTAN İNDİRDİ"

Uzunırmak ile Köse’nin arasının bir süredir açık olduğunu öne süren bir partili, “Fevzi Köse, 30 Mart yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak’ın aracına binmişti. Uzunırmak, Aydın-İzmir karayolu üzerinde bulunan Esra Düğün Salonu’nun önüne geldiğinde aracı durdurarak, Köse’yi arabadan indirdi. Yerine il yönetim kurulu üyesi Eczacı Mahmut Şevket Demirdelen’i aracına aldı. Bu olaya bozunan Köse gizliden gizliye Ali Uzunırmak’a cephe aldı. ‘Bana Ali Uzunırmak’a karşı çıkacak 10 kişi lazım’ sözünü bu nedenle söylemiştir” yorumunu yaptı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum