Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’nden “Art’a Kalan Zamanlar” Resim Sergisi

Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’nden “Art’a Kalan Zamanlar” Resim Sergisi

Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, ‘Art’a Kalan Zamanlar’ isimli Karma Resim Sergisi düzenledi.Aydın Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen Resim Sergisi’ne Efeler İlçe Milli Eğitim Şube...

Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, ‘Art’a Kalan Zamanlar’ isimli Karma Resim Sergisi düzenledi.

Aydın Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen Resim Sergisi’ne Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kürşat Demirkıran, Fırat Atalay, İncirliova Belediye Başkanı Kürşat Kale, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi kurucusu Mustafa Kavaklı, Öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay yapılan resimlerin öğrencilerin duygu ve becerilerinin essiz bir örneği olduğunu ve mutluluk verdiğini belirterek, “Bugün değerli öğrenci arkadaşlarımız özel çalışmalara imza attılar. Biliyorsunuz ki artık bilgiye ulaşmak çok kolay gerek bilgisayar gerekse telefonlar ile bilgiye ulaşılabiliyor. Ama insanın içindeki o sanatsal duyguyu, kendi kişilik özellikleri, gizli duyguları resimle ve müzik ile oartaya çıkarmak için ayrı bir yetenek gerektiriyor. Bu sergide gördüğünüz gibi her bir öğrencimiz ayrı bir hikayeyi portrelemiş. Kendi iç dünyalarında alıntı yaparak eserlerini ortaya çıkarmışlar. Ben bu anlamda öğrencilerimizin gizli kalmış becerilerini ortaya çıkaran Göresl Sanatlar Öğretmeni Ayşe Ergün Değirmeci’ye de tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Ergün Değirmenci ise,”Burada bir yıl boyunca öğrecilerimizin emek ve becerilerini görebilirsiniz. Öğrencilerimizin öğretmenleri olarak bu çalışma bize gurur ve mutluluk veriyor. Burada 90 öğrencinin hazırlamış olduğu 157 eseri görebilirsiniz. Hepsi birer başarı örneğidir. Eserler 3 gün boyunca ziyaretcilere açık olarak sergilenecektir. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.