Aydın Rengarenk Görüntüye Kavuştu

Aydın Rengarenk Görüntüye Kavuştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, kentte bulunan cadde, kavşak ve refüjlere mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarına başladı.

AYDIN 24 HABER

Aydın merkez Efeler’in park ve bahçeleri ile yeşil alanlarını çiçeklendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri vatandaşlardan hem destek hem de tam not aldı. Parkları, refüjleri ve yol kenarlarını güzelleştiren renk katan yazlık mevsimlik çiçekler, Aydın’a güzellik katıyor. Rengarenk mevsimlik çiçeklerin ahengi hem Adnan Menderes Bulvarını kullanan hem de parklarda zaman geçirenlere keyif veriyor.

"AYDIN'I RENGARENK YAPACAĞIZ"

Kenti daha yeşil ve rengarenk bir görüntüye kavuşturmak amacıyla çiçek ekimi çalışmalarına başladıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Tülay Küçükerol, ilk etapta ekimin Adnan Menderes Bulvarı, kavşaklar, karayolları, terminal alanı ve refüjlerde başlandığını ve önümüzdeki günlerde şehrin diğer noktalarında da devam edeceğini belirtti. Küçükerol, “Aydın’ın rengarenk bir görüntüye kavuşması için ekiplerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kadife, begonya, vinca türü çiçeklerimizle  etap etap Aydın’ı rengarenk yapacağız” diye konuştu.  

aydin-rengarenk-goruntuye-kavustu.JPG

aydin-rengarenk-goruntuye-kavustu-001.JPG

aydin-rengarenk-goruntuye-kavustu-002.JPG

aydin-rengarenk-goruntuye-kavustu-003.JPG

aydin-rengarenk-goruntuye-kavustu-004.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.