Aydın Sağlık-Sen’de Görev Dağılımı

Aydın Sağlık-Sen’de Görev Dağılımı

Sağlık-Sen Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu’nda üçüncü kez güven tazeleyen Baki Karaer, başkanlığındaki yönetim görev dağılımı yaptı.

- Sağlık-Sen Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu’nda üçüncü kez güven tazeleyen Baki Karaer, başkanlığındaki yönetim görev dağılımı yaptı.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi’nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Şube Başkanı Baki Karaer’in üçüncü kez başkanlığa seçildiği 4. Olağan Genel Kurulu’nun ardından oluşan yeni yönetim ilk toplantısını yaptı. Kongrenin ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

Yapılan görev dağılımı hakkında bilgiler veren Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, “Aydın Sağlık-Sen olarak destansı bir başarı öyküsüne imza attık. Çünkü; biz büyük bir aileyiz. Aile fertleri olarak, değerli delege arkadaşlarımızın teveccühleri neticesinde yeniden göreve seçildik. Bugüne kadar üye ve hizmet odaklı bir sendikacılık anlayışını ortaya serdik. Herkesle tek tek ilgilenip, sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki diğer ilçelerdeki arkadaşlarımız da aynı gayreti göstermişlerdir. Demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz 4. Olağan Genel Kurulumuzun ardından yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız arasında görev dağılımını yaptık. Bugünden itibaren eskisinden daha güçlü ve kararlı bir şekilde üyelerimiz, Aydın’ımız ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Baki Karaer başkanlığındaki Aydın Sağlık-Sen’in yeni yönetim kurulu dağılımı şu şekilde oluştu: Başkan Vekili Muhterem Başkaya, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bayram Keskin, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Akköprü, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdem Özcan, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemal Yamak, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Aslan.

Yönetim Kurulu yedek listede Hüseyin Sinan, Orkun Türken, Yaşar Öztürk, Nufer Elmalı, Nevra Macit, Aydın Akdağ ve Nuray Küneş yer aldı. Denetim Kurulunda da asil olarak Mehmet Terim, Akif Bozoğlu, Hulusi Yavaş, Aysel Demir ve Erhan Biçer; yedek olarak ise Asuman Boztaş, Necati Kaplan, Abdulah Çoğman, Emre Serttaş ve Abdullah Akar isimlerinden oluştu. Disiplin Kurulu asil ve yedek listesinde de şu isimler yer aldı: Metin Yılmaz, Engin Toksoy, Mehmet Canbolat, Mete Özsoy, Meryem Karabulut, Ali Emrah Eravcı, Hatice Akbulut, Zafer Altan, Hülya Gürgün ve Mehemt Şahin. Üst Kurul Delegeleri listesi ise Hasan Akköprü, Muhterem Başkaya, Bayram keskin, Hulusi Yavaş ve Hüseyin Sinan isimlerinden oluştu.

AYDIN SAĞLIK-SEN’DE GÖREV DAĞILIMI

AYDIN SAĞLIK-SEN’DE GÖREV DAĞILIMI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.